[開箱] [純開箱]行貨EVGA G2 850W 火牛

香港終於有代理
宜家做緊優惠,雖然都係唔夠Amazon個價靚,但見到佢行貨,個優惠價又可以接受,就比個機會個新代理.
盒面

盒背

方便 唔洗用膠袋

配件-火牛線(當然唔小得香港三腳頭)

火牛本體

火牛底部

幾多$?邊度買?

幾多$?邊度買?
k107044 發表於 2016-7-1 22:30

!)()

係Facebook搵代理 Or evga hk 同佢地講 之後佢就會搵你

佢地Facebook有List講邊隻有優惠

!)()

係Facebook搵代理 Or evga hk 同佢地講 之後佢就會搵你

佢地Facebook有List講邊隻有優惠 ...
Tong05 發表於 2016-7-1 22:33

搵到了
    850 G2 $1050
    750 G2 $950
    10年保,正
    都唔知買RM750x定750 G2好D

樓主, 港行三腳頭線身上面寫住幾MM同幾A??

搵到了
    850 G2 $1050
    750 G2 $950
    10年保,正
    都唔知買RM750x定750 G2好D ...
k107044 發表於 2016-7-1 22:42

唔係1099咩, 1050邊到見到?

!)()

佢地Facebook有List講邊隻有優惠 ...
Tong05 發表於 2016-7-1 22:33

ching 而家年代唔係個個用 desktop 上網架啦

樓主, 港行三腳頭線身上面寫住幾MM同幾A??
1112311123 發表於 2016-7-1 22:43

13A

MM唔知係睇邊個

13A

MM唔知係睇邊個
Tong05 發表於 2016-7-1 23:00

線身上面有咩數字?? 0.75? 1.0? 1.3?

可能我睇錯