[開箱] 少少既升級

話說要搵塊行到sli既matx板真係難,間間都話要訂,好彩最後都搵到
原本都唔諗住換,最衰都係隻箱,換得隻箱黎又想用新野,點解用6600k唔用6700k?因為無筆值囉,原先想用ga z170 mx gaming,但無貨,迫住用m8g,同埋粒66k上到4.5ghz用落應該分別不大(上到先算),ram原先諗住16g就夠,但見有led靚仔,唔插爆佢又對唔住自已,牛就求其買,唔係corsair就咩都得

話說要搵塊行到sli既matx板真係難,間間都話要訂,好彩最後都搵到
原本都唔諗住換,最衰都係隻箱,換得隻箱黎又 ...
micchan218hk 發表於 2016-7-16 22:37

升 i7 6700K 係遲早嘅事, 我唔信你唔身痕...........

升 i7 6700K 係遲早嘅事, 我唔信你唔身痕...........
eddychoy04 發表於 2016-7-16 22:39

到時都出新野,換就連板換架啦!

到時都出新野,換就連板換架啦!
micchan218hk 發表於 2016-7-16 22:40

我相信一年內發生.......

我相信一年內發生.......
eddychoy04 發表於 2016-7-16 22:42

就算係,ram都可以用返先XXDD

就算係,ram都可以用返先XXDD
micchan218hk 發表於 2016-7-16 22:44

No, 係換 U 及板啫, 其他用得番。

隻牛呢?

隻牛呢?
vvdee 發表於 2016-7-17 00:39

Coolermaster果隻咪牛

搞到而家終於砌好,聽日先重裝
訓教

反正你呢度都皮幾哪,不如儲多陣錢用埋6700k咪美滿囉?