[操作疑難] 想問呢兩塊版裝唔裝到win 10

ASRock H61M-DGS R2.0 同
ASRock 華擎 H81M-DG4

由於要買 中文WINDOWS 10 Home 32-bit/64-bit Full Version Box USB, 但先知依家windows用usb裝
但聽過USB裝有問題,所以想問下呢兩塊版裝唔裝到win 10

唔會話裝唔到...
但D驅動有冇穫就難講

USB裝WINDOWS講緊十年八年啦bor...冇咩特別

由於要買 中文WINDOWS 10 Home 32-bit/64-bit Full Versi ...
FabreKC 發表於 2016-9-1 10:58

升到, 我部舊機E8400+G31都升到, 你放心得喇

由於要買 中文WINDOWS 10 Home 32-bit/64-bit Full Versi ...
FabreKC 發表於 2016-9-1 10:58

肯定裝到

Win7 Win8 時代嘅 一定得架
M$要逼人升10丫嘛

唔會話裝唔到...
但D驅動有冇穫就難講

USB裝WINDOWS講緊十年八年啦bor...冇咩特別 ...
tuyylihk 發表於 2016-9-1 11:25

之前睇,裝win10會有D問題
不夠無認真睇,唔知係乜,所以問一下

FabreKC 發表於 2016-9-1 23:28

驚無driver同舊軟件唔兼容,暫時試落windows 7時代既無咩野,反而XP果期既軟硬件有機會比佢話唔兼容

FabreKC 發表於 2016-9-1 23:28

Win 10 裝乜板都有問題, 睇下大定細咋, 有人話得咪試下囉。

裝到