[其他] 又黎淘寶買線(2)

話說之前砌完套ITX後訂左套線,但因為太似原裝線以及換左底板(搵理由換線是常識吧),由CPU 4P轉左做4+4,又破費買左套新線,底板同CPU亦由GIGA H170N-WIFI+6700轉為MSI Z170I GAMING PRO AC+6700K,照舊係上次賣家到買,SATA X2,CPU 24P X1,CPU 8P X1,GPU 6+2 X2,同埋3條SATA線(襯番D線),上次玩唔包網電子線,好軟好易走線,今次玩鍍銀線,比較硬身,圍番呢堆線大約300蚊港幣到,賣家仲送左D索帶同線梳比我,不過我ITX機箱就用唔著啦,唔講咁多,去圖

賣下廣告先第一位主角(呢塊係我個老友幫佢買左又唔要,詳情可以去交換區睇下)

真正第一位主角(由於時間關係已經上左HS,呢塊就係傳說中既$899底板好鬼抵)

今日拆機既相,因為塊板前幾日已上左機,所以用住舊線先(係咪好似原裝線呢)

火牛已拆

一堆舊線,真係超似原裝線

傳說中既模組線,為免被人話打手,已用小畫家DEL左賣家名(有心想買既你懂的)

繼續拆

真身

訂左呢渣線,比埋價錢大家睇證明我無講大話

比較亂唔好介意

SATA線同埋線梳之類既野

由於時間關係我已經上好晒機來張大合照(即刻靚仔晒)

利申:唔洗PM我問賣家,內文已有

Sorry, 黃黑金腳帶靚過銀線。

Sorry, 黃黑金腳帶靚過銀線。
eddychoy04 發表於 2016-9-6 23:44

成隻未包網火牛咁都靚

我覺得黃線靚D 喎

成隻未包網火牛咁都靚
隨機人生 發表於 2016-9-6 23:50

D ram 都唔襯色....................

Corsair 隻白燈銀殼 ram 就冇得頂喇。

D ram 都唔襯色....................

Corsair 隻白燈銀殼 ram 就冇得頂喇。
eddychoy04 發表於 2016-9-7 00:05

窮呀嘛,呢對DDR4 2400 32GB $999咋

回覆 6# 隨機人生
第一張相上面係咪皮
蛋?

回覆  隨機人生
第一張相上面係咪皮
蛋?
eddychoy04 發表於 2016-9-7 01:03

唔知喎,你咁樣同D人睇靚女IG自拍之後留言話個景好靚有咩分別

幾時又有……又黎淘寶買線(3)

回覆  隨機人生
第一張相上面係咪皮
蛋?
eddychoy04 發表於 7/9/2016 01:03

sosad, 好似係