[中央處理器] 2689v4個價一日吸引過一日

再咁落去我遲早換晒兩粒u,不過依家個價黎講,就算我放埋依家兩粒用緊既u都要洗多成皮...

再咁落去我遲早換晒兩粒u,不過依家個價黎講,就算我放埋依家兩粒用緊既u都要洗多成皮... ...
ykmran 發表於 2016-9-18 15:54

just do it

四處理器吧= w= ,haha開玩笑的〜
螢幕快照 2016-09-18 下午5.56.06.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=8leyqlRo1O8

cct241292 發表於 2016-9-18 17:56

去aws租個x1.32xlarge咪仲好j

回覆 4# ykmran

遠端機那夠放在身邊爽YY XD
看影片中那個Ram才插了1/4
插滿就2TB Ram了= w=我印象中AWS好像沒2TB Ram.

cct241292 發表於 2016-9-18 17:56

剩係個4粒E7 CPU要幾錢買?

回覆 6# nnd

影片中那公司是整機賣。
圖中那台40000USD,不包運費和稅。
==========================
E7 8867 v3 4672USD

回覆  nnd

影片中那公司是整機賣。
圖中那台40000USD,不包運費和稅。
==========================
E7 886 ...
cct241292 發表於 2016-9-18 19:33

4萬美金一部機
d公司買返黎係用佢做咩既呢?

4 cpu look good. 64c128T 1600W power supply

再咁落去我遲早換晒兩粒u,不過依家個價黎講,就算我放埋依家兩粒用緊既u都要洗多成皮... ...
ykmran 發表於 2016-9-18 15:54

師兄用緊乜U?