[其他] D Ram 呢排不斷加價

咩事???

咩事???
minibanana 發表於 2016-10-18 17:23

雙十一,black Friday

穩定上陽, 等大跌。

技術性反彈

穩定上陽, 等大跌。
eddychoy04 發表於 2016-10-18 23:48

技術性反彈
java2 發表於 2016-10-19 00:48

最近要買ram先加價....  好肉赤....唔舍得買中

我早兩三個星期仲將CORSAIR DDR4 2400 16Gx2 只上過一次機用左1日 900蚊賣左

想換做8x4.....而家後悔到暈左系度

16Gx2 轉 8Gx4, 玩quad channel?
先賣后買, 咁仲點開機? 你本來看跌嗎?

我上月買3400 16G x 2, 今個月貴左 10%, 也有D 后悔唔買多pack.

我早兩三個星期仲將CORSAIR DDR4 2400 16Gx2 只 ...
神田傲 發表於 2016-10-19 09:55

16Gx2 轉 8Gx4, 玩quad channel?
先賣后買, 咁仲點開機? 你本來看跌嗎?

我上月買3400 16G x 2, 今 ...
java2 發表於 2016-10-19 10:54

我仲有 taichi 套餐果4條 8G用住先.....不過兩部機用唔夠- -"

今次咪叫睇錯市咯.

我早兩三個星期仲將CORSAIR DDR4 2400 16Gx2 只 ...
神田傲 發表於 2016-10-19 09:55

4G x 4啱唔啱使?

加咗幾多?

加咗幾多?
macis 發表於 2016-10-19 16:25

我TB 睇中左 8GX1 原本 220...而家299...買4條多左成316- -"