[其他] 哪個品牌有官方店在淘寶?

想購買電源,機箱

可以建議任何好淘寶店?

想購買電源,機箱

可以建議任何好淘寶店?
ujoy 發表於 2016-11-15 12:34

一定要淘寶?

如果單純只係想ONLINE買送貨上門香港都有選擇

不過一定冇淘寶咁平,但機箱運費都唔少野

一定要淘寶?

如果單純只係想ONLINE買送貨上門香港都有選擇

不過一定冇淘寶咁平,但機箱運費都唔少野:shi ...
s84292 發表於 2016-11-15 14:35

唔好諗住運費好甘
我運隻連包裝13KG既LG 27吋4Kmon, taobao直送運費先8x
只係taobao直送唔係間間都做到

唔好諗住運費好甘
我運隻連包裝13KG既LG 27吋4Kmon, taobao直送運費先8x
只係taobao直送唔係間間都做 ...
akitohk 發表於 2016-11-15 16:05

已經連埋上門30蚊附加費?

貨有問題有冇得免費上門收? 最近買野幫親香港未來科技,有件貨出左問題人地免費上門收同送返黎,
不過平,一定係淘寶買

已經連埋上門30蚊附加費?
s84292 發表於 2016-11-15 16:06

住宅附加費20, 送貨時收, 但佢無收到我錢

住宅附加費20, 送貨時收, 但佢無收到我錢
akitohk 發表於 2016-11-15 16:08

我呢邊順風從來都唔會唔收,一次30蚊

唔好諗住運費好甘

好多賣家有私人速遞,咩都運到,上次運條LG SOUNDBAR(官集唔收,諗住私集),點知問下賣家加多60蚊人仔包郵送到府上(無收住宅費)另一日一朝早8點就送到府上,件野都好似有8KG又大盒

我呢邊順風從來都唔會唔收,一次30蚊
s84292 發表於 2016-11-15 16:08

taobao直送唔係用順豐, 好似係用圓通
用順豐既應該係taobao官方集運,
taobao直送係checkout時已經知道運返香港要俾幾多錢, 同埋條款講明非公商區20蚊附加費.

好多賣家有私人速遞,咩都運到,上次運條LG SOUNDBAR(官集唔收,諗住私集),點知問下賣家加多60蚊人仔包郵 ...
隨機人生 發表於 2016-11-15 16:11

香港運香港非商業件都做唔到咁快 lol

唔好諗住運費好甘

邊間做到咁平?