[電腦組合] 邊隻牌有國際保?

香港買電腦野平太多,所以打算係香港砌機帶返英國。
我打算砌6950x + GTX1070 + 64GB RAM,電腦用來做野的。

已知Intel 有全球保。
MB: EVGA X99 FTW K,有全球保。
Graphic: 原本打算買EVGA GTX 1070 FTW,但好似有過熱問題。Asus 有冇全球保?
Ram: 打算買8gb x 8,邊隻有全球保?

Thanks!

我打算砌6950x + GTX1070 + 64GB RAM,電腦用來做野的 ...
duoshock 發表於 2016-11-30 15:11

HP

我打算砌6950x + GTX1070 + 64GB RAM,電腦用來做野的 ...
duoshock 發表於 2016-11-30 15:11

自己RMA=國際保

買得6950x就直上1080啦

ASUS 香港買反而冇得自行RMA

買得6950x就直上1080啦
macis 發表於 2016-11-30 16:13

我少打機,張卡用黎做3D Render,打算2張1070會抵好多...

自己RMA=國際保
zoin0000 發表於 2016-11-30 16:11

好多都要寄去台灣,要等成世先。

我少打機,張卡用黎做3D Render,打算2張1070會抵好多...
duoshock 發表於 2016-11-30 16:32

3D Render support SLI?

ASUS 香港買反而冇得自行RMA
erinnerung 發表於 2016-11-30 16:14

係..係得亞洲先係咁,其他國家可以自已rma