[電源器] 淘寶定制電源線分享

定制電源線分享
係淘返黎,都揀左好耐先揀呢間,因為網上D口碑唔錯,
3百幾人仔,實價唔記得,3,4日起貨,呢個老細係重慶人,好好心機答問題,好細心,又送手套索帶穿等等,仲送幾粒糖,幾搞笑,
最特別就係我有其他野係第2間想買,佢都肯幫我淘返黎唔收我手續費,非常好
成件事好方便,比個火牛同機箱型號佢,佢就自自然然會知道D線要到幾長,唔需要你自己度,而且都預得幾FIT,手功又幾好,有得揀蛇網,鍍銀,普通膠,我揀蛇網係貪佢耐用D又唔會太過軟
換完最大分別係D線軟好多,走線方便好多,不過事質效能,溫度就無分別,最重要係美觀同爽度
P.S 有人話SATA剌破頭好易BBQ,我相信係個別事件,我自己唔擔心

IMG_0631 (已編輯).JPG

舊貌

事後

好似差唔多~就係顏色唔同左~

幾靚,襯番一套色,比著我實搞到5顏6色
BTW,隻牛唔抽機底生風

唔知點解啲圖倒轉晒
不過其實就咁睇。嗰少少顏色真係差無幾
但最主要啲線軟好多。長度都剛剛好,執線好去好多
最後發覺電線唔難執 係風扇啲線先難搞

咩價位

重慶人...好熟口面喎個post
係咪話佢送左包麻辣湯粉比你果個?

唔係我 我剛剛第一次整。嗰個我有睇 係舊post
今次佢送左幾粒糖
價位三百幾人仔  都幾滿意

好正播, 三百幾就貴左D, 不過最重要岩自己心水...淘寶D店舖服務係好好..但都要小心!

ching D線材有無睇個?D銅ok嘛?

ching D線材有無睇個?D銅ok嘛?
OTIS 發表於 28-12-2016 09:49 PM

佢包到實晒 我又無睇到咁清楚
你用YY黎搵 可以睇多啲detail