[中央處理器] AMD咁廢, market share都仲有~20%既?

AMD咁廢, 明明由fail dozer開始已經無咩人買AMD, 我同埋dom妹都轉埋Intel, 點解佢個market share都仲有~20%既?

https://www.cpubenchmark.net/market_share.html

因為有我支持佢

陰公豬~ 06Q1真係good old day

AMD咁廢, 明明由fail dozer開始已經無咩人買AMD, 我同埋dom妹都轉埋Intel, 點解佢個market share都仲有~20% ...
longleg 發表於 2017-3-1 08:33

香港只係一個好細好細嘅Market。
除非你話你個Market Share係指香港啦………

果個數字可能係用家數量,甘舊機買左都要繼續用架,仲有老人細路去買機,可能貪平就買AMD, 20%唔算高啦,已經好殘啦。所以今次絕地反彈,股票2蚊升到15蚊 hehe xd

香港只係一個好細好細嘅Market。
除非你話你個Market Share係指香港啦……… ...
mdws2002 發表於 2017-3-1 08:47

就算係中國美國,,,好似都係用intel 多~

果個數字可能係用家數量,甘舊機買左都要繼續用架,仲有老人細路去買機,可能貪平就買AMD, 20%唔算高啦,已 ...
pikeman 發表於 2017-3-1 08:48

2蚊升到15蚊
你有無買?

PS4 用 AMD 架喎
多人玩 PS4 掛

PS4 用 AMD 架喎
多人玩 PS4 掛
doggiestyle 發表於 2017-3-1 08:50

咁Xbox, Nitendo 都係用AMD

咁Xbox, Nitendo 都係用AMD
longleg 發表於 2017-3-1 08:53

咁咪岩囉