[中央處理器] AMD RYZEN 雖然不錯..但係...

換機, AMD RYZEN 雖然不錯..但係...玩唔到蘋果 OSX 10.2.....可能玩到但要用好多時間

如果買番INTEL 7700K 又要開蓋..好煩....7700K 而家比RYZEN 1700平..點好

MAC PRO 果D行唔到高級硬件..

2500K OC 4.8 + RX480 + MAC 10.12已經唔可以滿足我~~

很明顯是APPLE和你的問題, 與AMD無關

回覆 3# gn01119056

0甘 如果買AMD RYZEN....局限左係WINDOWS到..

INTEL CPU玩蘋果 + AMD RX480 + BT2020 + 2K MON 輸出D 色真係一流

相反如果係NV 1080P 到而家係蘋果係用唔到..又係局限左係WINDOWS到..

無幫派~~非打手~~只係SHARE..放工去買

換機, AMD RYZEN 雖然不錯..但係...玩唔到蘋果 OSX 10.2.....可能玩到但要用好多時間

如果買番INTEL 7700K ...
slver 發表於 2017-3-10 16:49

唔玩極限超頻洗咩開蓋

回覆 6# find72

我見呢到D C HING 係0甘 開蓋~~同埋7700K 都幾熱下... TB 個D 開蓋神器+ 液金都係百幾..想買黎玩~~

回覆 8# 孤兒仔

我有MAC BOOK 呀~~

回覆  孤兒仔

我有MAC BOOK 呀~~
slver 發表於 2017-3-10 17:48

最好就Mac機轉AMD,根本就百利而無一害

via HKEPC Reader for Android