[中央處理器] Ryzen 7 正刀有2個價

今日路過,1700為例,Xander $2750,Felton $2700。Staff話保養冇分別,"睇下D人鍾意邊個代理多D囉"?!

其實都差唔多

今日路過,1700為例,Xander $2750,Felton $2700。Staff話保養冇分別,"睇下D人鍾意邊個代理多D囉"?! ...
Free888 發表於 2017-3-12 18:01

Felton唔屬於Intel/AMD正式代理......
Intel都仲話可以自己RMA,AMD建議你咪博,要博不如直接Amazon啦

Felton唔屬於Intel/AMD正式代理......
Intel都仲話可以自己RMA,AMD建議你咪博,要博不如直接Amazon啦 ...
Advanced Ivan 發表於 2017-3-12 22:40

即係話要買就買Xander?

回覆 4# Free888

Xander就不嬲做開AMD
你唔驚就又想平可以買Felton

即係話要買就買Xander?
Free888 發表於 2017-3-12 22:45

講白D, 一個水貨一個行貨, 差$50, 你識揀啦

Felton係咪仲係lunch time唔開???

Advanced Ivan 發表於 2017-3-13 09:41

長知識了~

Advanced Ivan 發表於 2017-3-13 09:41

有事會唔會都要等send返美國?

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - iPhone

等得既都係ZEN2好玩D..