[開箱] (更新加圖)Ryzen1800X+Asus Prime X370-Pro+960EVO M2

終於上左機...好正! 希望silver stone 個一體水扣具快D出! 唔想用雞散熱!

2.更新上機圖
1.更新開機圖
=================================
大家好, 說好的開箱文
一早訂, 等到今日先齊貨!
影住未開箱先, 而家砌緊, 先裸跑裝windows 裝曬冇問題先上機
上左機再影比大家睇!

相信好多人會問幾個問題, 答定大家先.
1. 咩用途? 9成打機, 1成其他.
2. 做咩打機唔買7700K? 大家爬下文就明 總之各有所需, 我買得好開心
3. 點解炒價買? 我好早已經訂, 淨係粒CPU貴好少好少好少, 其他完全正常價

本身由以下配置升級
i7-3770
MSI Z77-GD55
韓仔 DDR3 NEO 1600 8GB *2
Samsung 850 EVO 250GB

Display用緊 GTX1070
同場加影第三張相裸跑用零件! 唔係長用的!
另外套舊野會賣 遲D再出post

恭喜, 個箱末開
450 W 牛"炆"小小........

AMD 應該支持下

又有新玩具,恭喜
450w夠唔夠㗎

恭喜, 個箱末開
450 W 牛"炆"小小........
eddychoy04 發表於 2017-3-13 19:59
又有新玩具,恭喜
450w夠唔夠㗎
cidtch 發表於 2017-3-13 20:28

裸跑用裝WINDOWS 用
裝完就上機 用緊silver stone 600W

Ryzen1800X

裸跑用裝WINDOWS 用
裝完就上機 用緊silver stone 600W
patpatlee1231 發表於 2017-3-13 20:29

咁都幾無敵。

開心就得啦

師兄RAM行唔行到2133以上速?
我都係corsair LED 2X8GB
明明3K ram連2400都開唔到機

小弟好想知AMD X370比Intel Z270行DMI 3.0邊個快d?