[開箱] ASUS ROG M9H 純開箱

個個都AMD,人棄我取

好耐都冇買過ROG既野,對上果次係X79既R4E, 之後轉左用X79 & X99 既WS今次見佢對水冷有優化,
可以慳番唔洗買多舊$600既Corsair commander mini黎做水冷水溫溫控
再加上美森價錢.......所以試下

可能唔係top model既關係, sata線跟唔足得4條

等埋粒7700K先開工上水

本Post重點 又一次証明香港人工鋪租幾貴

無須運費?

勁抵喎師兄!
依家森林好似唔係呢個價

本Post重點

個個都AMD,人棄我取

好耐都冇買過ROG既野,對上果次係X79既R4E, 之後轉左用X79 & X99 既WS今次見 ...
inori 發表於 2017-3-16 13:41

請問U加底板(連運費等所有支出),比係香港買平幾多呀?

請問U加底板(連運費等所有支出),比係香港買平幾多呀?
chanfc2015 發表於 2017-3-16 04:12 PM

唔識計匯率?淨係塊板都已經平過香港$700

勁抵喎師兄!
依家森林好似唔係呢個價
HONG-BAC 發表於 2017-3-16 02:01 PM

本來月頭Ryzen出諗住去amazon嚐鮮點知無意中發現佢新低價
計過數抵玩過Ryzen
可惜果時intel u未跌價,所以淨係買左板先

本來月頭Ryzen出諗住去amazon嚐鮮點知無意中發現佢新低價
計過數抵玩過Ryzen
可惜果 ...
inori 發表於 2017-3-17 10:27

佩服佩服

信仰之眼
塊板好靚仔

真係純開箱

運費幾錢+1