[其他] CSGO 個 threads 有冇用

本人試過打完fps 好似仲低左.. 其實打左會唔會好d

本人試過打完fps 好似仲低左.. 其實打左會唔會好d
ftang444 發表於 2017-3-23 21:34

之前看文獻, threads default = 3

回覆 2# 冰水半糖

我打 - threads 8 打完入game好似仲低左一直係200幾fps 唔用300幾

係steam 出面打個啵.. 冇打到應該唔會有

回覆  冰水半糖

我打 - threads 8 打完入game好似仲低左一直係200幾fps 唔用300幾

係steam 出面打個啵.. ...
ftang444 發表於 2017-3-23 21:59

用 4 把

回覆 4# 冰水半糖

但係我i7 唔係應該用8咩 .其實係咪比d 電腦唔夠勁既先用.. 仲有佢之前更新左個rate 而前用開128000 而家都唔知較幾多好了

回覆  冰水半糖

但係我i7 唔係應該用8咩 .其實係咪比d 電腦唔夠勁既先用.. 仲有佢之前更新左個rate 而前 ...
ftang444 發表於 2017-3-23 22:04

你 5690X/6900K?
CSGO 行 HT核心比起點行真核心效能差好多
另外CSGO Over 6 threads 就算行晒物現核心都會負增長

回覆 6# 冰水半糖

6700 NO K . 咁借問係咪唔打會更好..定係打番4 都有用?

回覆  冰水半糖

係steam 出面打個啵.. ...
ftang444 發表於 2017-3-23 21:59

仲低咗