黑仔 9800GT 唔兼容 Eizo 17" mon

鋪頭裝完部機 咩事都冇 , 送到去個客度 唔兼容個eizo mon
netbook s10 輸出 ok
內置 GF 8200 輸出 ok
9800GT 輸出 no

拿完家試完全冇問題 @ BENQ E2200 VGA/DVI/HDMI
鋪頭日立 15吋 Lcd mon 都冇事

MON 用乜出(DVI VGA)???

認命啦,我都試過.
我有張HD3650 PCI-E閒置超過一年

原帖由 aumanzz 於 2009-8-27 01:30 發表
MON 用乜出(DVI VGA)???
VGA

原帖由 YANG 於 2009-8-27 01:30 發表
認命啦,我都試過.
果時唔放左張3650?

原帖由 [email protected] 於 2009-8-27 02:18 AM 發表
果時唔放左張3650?

遲D啦
放EPC$$

原帖由 [email protected] 於 2009-8-27 01:21 發表
鋪頭裝完部機 咩事都冇 , 送到去個客度 唔兼容個eizo mon

拿完家試完全冇問題 @ BENQ E2200 VGA/DVI/HDMI

又會咁黑
同我前公司一樣
某隻mon 唔可以用galaxy一樣

原帖由 [email protected] 於 2009-8-27 01:21 發表

有咁既事??
我之前用過GF9800GTX+駁去隻EIZO L568 17"正常用到架

原帖由 YANG 於 2009-8-27 01:30 發表
認命啦,我都試過.

HD3650吾甲EIZO MON
我而家用緊HD3870接駁住隻EIZO 17'好好用..

真黑仔!!