想買張低階卡打機...

要求都幾多架...
1.要L/P既
2.打到少少機啦 中~低畫就OK~
3.唔要4830以上既 因知道自己部機唔勁 要咁勁既卡都無用
4.500左右
5.300W牛推到既 無6PIN
6.唔知市面4650 L/P版有幾種 又大約幾多錢呢...
7.唔該晒咁多位師兄肯睇完又解答我既問題!

我買左張inno3d 9500gt 512mb gddr3 $410
玩aion可全開特效

原帖由 cch94rory 於 2009-8-30 21:54 發表
我買左張inno3d 9500gt 512mb gddr3 $410
玩aion可全開特效

師兄係咪L/P先...因為細機箱丫
同埋唔太想要N卡 HAHA

原帖由 s 於 2009-8-30 22:06 發表
你係呢區search "開箱"文
有張Galaxy 9600GT LP

A卡最盡都係得4670, 4650 LP

記得當9600GT LP推出後約4個月左右;GALAXY之後出左張9800GT LP,
就算此卡效能已過所求,但略貴加$200以下~值得

但我怕9600GT會太長 入唔到箱

原帖由 Cyber仔 於 2009-8-30 23:30 發表
但我怕9600GT會太長 入唔到箱

3850平靚正..........短

原帖由 chiushing01 於 2009-8-30 23:34 發表

唔sure 3850有LP, 有既都係good choice

原帖由 chiushing01 於 2009-8-30 23:34 發表

3850 冇出 Lp version
比正常 CARD 窄3CM 得6CM 高