我張275又有奇怪問題la

有無nv人HDMI出LCD TV ka..
我用275...在720p 同1080p係唔同光暗度ka..
有無其他人係咁ka
還有...NV係唔係真係用解象度去解決Overscan 問題ka
我用RivaTuner v2.24c都係Zoom 唔到

原帖由 s 於 2009-8-31 17:32 發表
係你部電視有問題
get 唔get到我意思

你個 A fans ar   
雖然我用唔係Full HD 既Sony 26V300A...但係都唔會咁差jack
遲下test新屋部40Z4500 la...

PS.重有1366x768都係搞唔到 ..唔好得A fans 入來la..Pro N唔該幫幫手

不如您請教位"首席科學家",他應該是這裡用得最多N記 product (包括鎖匙扣 ),相信他能解答您問題的。

原帖由 Xeony 於 2009-8-31 17:45 發表
不如您請教位"首席科學家",他應該是這裡用得最多N記 product (包括鎖匙扣 ),相信他能解答您問題的。

EPC=>David??
佢次次都係識抽ATI 水ja wo...
次次NV有事唔係唔見人..就係講"肺"話...

原帖由 RyuSuke 於 2009-8-31 17:53 發表

EPC=>David??
佢次次都係識抽ATI 水ja wo...
次次NV有事唔係唔見人..就係講"肺"話...

科學家依家忙緊用紅藍眼鏡玩 L4D....比D超立體畫面嚇緊.....我諗無咁快回覆你

原帖由 Kis`s 於 2009-8-31 21:18 發表

科學家依家忙緊用紅藍眼鏡玩 L4D....比D超立體畫面嚇緊.....我諗無咁快回覆你

我死都唔用紅藍眼鏡....又變色=.=...畫面又差=.=

原帖由 Kis`s 於 2009-8-31 21:18 發表

人地都係聊表自慰姐,陶醉於紅綠的花花世界罷了!  

即係咁啦..
我真係找人幫手....唔該大家有無E個問題Jack-,-"