買卡的時機?

大家好,又是小弟問問題
小弟本身玩d game都好講fps (好似魔獸呢類)
本身用緊8800gts (320mb) 近排想入手張275
但275唔知邊隻比較好用,之前都搵過d post睇下ching邊隻好
有人話講實際就 XFX啦,講耐用牙石啦
但睇返 有D係預設超頻有D無,但有D又話唔夠數
真係心大心細

但有d兄弟同我講,話我果張卡夠玩架啦,無謂晒錢
但小弟一向是玩開"魔獸" 大副本,每次打25人都會"疾疾"地
但5~10人又無事wo,UI都主要用果幾個(有玩開會知邊幾個主要)

所以入手唔係,唔入手唔係,但本身見D 電腦書post d價見275似減緊價,加上幾個post前1600唔洗有張

所以有無ching可以比d意見比小弟呢

聽講 dx11 咭 就見街,最好都係等下先

原帖由 bobocar 於 2009-9-4 10:09 發表
聽講 dx11 咭 就見街,最好都係等下先

玩魔獸要等dx11咭見街?

WoW is CPU and memory dependent: what CPU and how much memory u using?

and you can't set shadows to max. it lags even the best system available today

其實你個心已決定買,只係想多d人支持你個想法0者,所以唔使考慮了...即買啦!唔係成日囉囉亂訓唔著...

原帖由 Altezza64 於 2009-9-4 10:27 發表

玩魔獸要等dx11咭見街?

玩魔獸都唔需要 275

原帖由 singsing2010 於 2009-9-4 12:43 發表

玩魔獸都唔需要 275

你以為啦, 一人多就有分別

原帖由 s 於 2009-9-4 13:05 發表

好可能減價

都係版主大人明白事理