你地張4850既idle..........

個idle頻率係幾多....
我果張係500/993   好似熱左d
本身idle既160/250 就基本上唔會出現.....求其開個網頁都625/993......
係唔係張卡有問題?

BIOS問題

My Sapphire 4850: 160/250MHz
If I use Extended Desktop, it keeps running 625/1000MHz
Any solutions??

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

原帖由 [N.H.K]anime 於 2009-9-4 16:28 發表
個idle頻率係幾多....
我果張係500/993   好似熱左d
本身idle既160/250 就基本上唔會出現.....求其開個網頁都625/993......
係唔係張卡有問題?

我都係500/993
唔理佢
用win7 160/250 上上落落仲易ko

問題我係winxp....sp2....
冇開3d軟件...or上網睇片..咩都息曬都係500/993...

原帖由 s 於 2009-9-4 19:10 發表
Dear kenki
出dual mon都係咁ga
正常

http://www.hkepc.com/forum/viewt ... &extra=page%3D1

Thank you "s" Ching,
Nvidia 唔記得係咪ー様情形

500/993

原帖由 [N.H.K]anime 於 2009-9-5 00:33 發表
問題我係winxp....sp2....
冇開3d軟件...or上網睇片..咩都息曬都係500/993...

跟卡的
500/933 行2d 穩定 d
太低可能睇片都 halt左就死

我平時上網都係160/250