轉貼:公板 HD4770 $799 再返貨!

HIS Radeon HD4770 512MB GDDR5

還記得 ATi HD 4770 剛推出時,唔少人都爭著去搶購,但自從抄價出現以及 HD 4850 落價後,搶購的人就明顯減少。
不過,今日有舖頭就返了 HIS 公版 HD 4770 顯示卡,而且售價僅須 $799,對比 XFX 或 ASUS 等足足平左百幾蚊,
若然網友仍鍾情於 HD 4770,就記得快o的去入返張喇!

轉:http://www.qk123.com/forum/viewthread.php?tid=1596&extra=page%3D1

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

再唔出, 新咭一出佢就會入雪櫃

E張真係想買

原帖由 fo2live 於 2009-9-4 23:27 發表
E張真係想買

買到自己想買的東西係最開心的事

原帖由 chiushing01 於 2009-9-4 23:32 發表

買到自己想買的東西係最開心的事

但問題係, 好耐冇打機(冇咩借口買)
用E舊錢, 真係好多餘, 洗唔落

回覆 1# 的帖子

有無1GB version ?

原帖由 fo2live 於 2009-9-4 23:34 發表

但問題係, 好耐冇打機(冇咩借口買)
用E舊錢, 真係好多餘, 洗唔落

千金難買心頭好...............唔好顧慮咁多, 天跌落黎當被蓋, 船到橋頭自然直..................................我好多時都當佢地係藝術品咁買番來

睇到個盒寫住512

原帖由 chiushing01 於 2009-9-4 23:37 發表

千金難買心頭好...............唔好顧慮咁多, 天跌落黎當被蓋, 船到橋頭自然直..................................我好多時都當佢地係藝術品咁買番來

當然心係好想要, 但點都要同需要對沖一下