$1000左右邊張好呢?

用緊7950GT 256mb
到而家d Game開Low Quality都有時laglag地
想用$1000左右upgrade,希望遲下玩到BH5, Starcraft 2, Diabio3, COD6等

config如下:
C2D E8200
Gigabyte 965-DS4
4G Ram
Delta Serverpower 460W

HD4870? 260?
我隻火牛夠唔夠推,得一個6pin
太耐無留意了~ thx all

如有興趣可以考慮下我放緊張4870

同價位中最抵玩

回覆 2# 的帖子

thx
但512mb未考慮住
因我用24" Mon,如果買會諗1G多d

原帖由 nkchen 於 2009-9-8 02:32 PM 發表

我想話4870 512mb 我個42 LCD TV打機都ok~

Full HD 42" TV 1920x1080
我個24" mon都1920x1200
512mb 唔係唔得,只不過我考慮1G多d姐

岩岩見EPC出review HIS 4870 iCooler > http://www.hkepc.com/3986
$1220幾岩心水,但要2組 6Pin,我隻460w牛牛推唔推到呢?
同埋如果只插1組6Pin用唔用到呢? (如果得可以用住先,遲d換火牛)

原帖由 nkchen 於 2009-9-8 03:57 PM 發表
最少500W ~ 買條4PIN 轉 6PIN cable ok la~

最少500W :funk:

我隻460W咪唔得......

比得1220上4890啦, MSI 4890 Cyclone HIS 4890 icooler ....etc

HD4890 around 幾錢?

岩岩睇一睇,4890要6+8pin添...
4870都要500W,用4890我隻火牛頂唔頂得住呀