[開箱] [偷偷地開箱 & A+N]HD5850+NV 240 PhysX + Packing

今晚無人在..可以影下相了...
HD5850 同NV 240合照

準備上機

現在有既BOX...275同4870在公司等PM了的人要了

A+N...PhysX開動!!!

唔想開3DV la...我部機太慢了

後加Packing
HD5850 with Dirt2

NV240 with三國
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Mirror's Edge (全部用V-sync-所以唔快...得60fps)

Batman la(一樣係V-sync....都係MAX 60fps)

THANKS..大家
THANKS..s兄...
NV 240做PhysX好夠用了...又細張...
同NV 275差唔多Ka ja

OK, looking forward to that.
Plz remember to set the category to 開箱.

做咩要偷偷地開箱

回復 5# ming94816

怕死lo

回復 7# s

ar...要等一下得la
240得隻Game(三國XXX)同Driver

5850多D...CF 橋..Game(Dirt 2)同Driver

'想問問ching,張nv240係咪單slot?同埋約幾$?因本人正揾緊一張用黎做phyx,Thanks

請問師兄行呢兩張卡用幾多w火牛???