新手試超5970

張卡買左咁耐, 等到480/470都出埋都未認真"玩"過, 之前一路都只係"用", 冷落左佢咁耐, 衣幾日終於有時間同佢"開心"下
可惜體質好似唔多好, GPU clock上到960就上唔到了...真冇癮

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

勁呀 c hing!
support!!

勁呀 c hing!
support!!
amoslee 發表於 2010-5-7 00:25

好差呀....GPU連1000mhz都上唔到...
而cpu score都比正常低, 真係要tune一下

張卡買左咁耐, 等到480/470都出埋都未認真"玩"過, 之前一路都只係"用", 冷落左佢咁耐, 衣幾日終於有時間同 ...
majai214 發表於 2010-5-7 00:21

c兄2張5970來行ar? ^^

好差呀....GPU連1000mhz都上唔到...
而cpu score都比正常低, 真係要tune一下
majai214 發表於 2010-5-7 00:29

請問c hing gpu有無加電?
我2張5870,無加電,1張上到1015,而另1張只去到990

c兄2張5970來行ar? ^^
computerman2 發表於 2010-5-7 00:31

一張ja....兩張得咁既分我一定唔會開post

請問c hing gpu有無加電?
我2張5870,無加電,1張上到1015,而另1張只去到990 ...
amoslee 發表於 2010-5-7 00:31

加左喇, 都係960....好似有d怪怪地, 有時間再搞搞佢先

加左喇, 都係960....好似有d怪怪地, 有時間再搞搞佢先
majai214 發表於 2010-5-7 01:04

請問用乜program加電?

請問用乜program加電?
amoslee 發表於 2010-5-7 01:11

afterburner, then use CCC/amd gpu clock tool to tune clock

afterburner, then use CCC/amd gpu clock tool to tune clock
majai214 發表於 2010-5-7 01:40

但我開咗afterburner教唔到個voltage...?