[操作疑難] BF3最低要求=.=

請問
CPU: E8400
display : HD 6770
RAM : 4 GB
牛 : antec 500w
MON : 1400 x 900
夠唔夠玩bf3....=.=?

應該夠玩..但效果唔高

我粒舊版I7都怕緊唔夠推顯卡來玩呢隻GAME--

你開1400X900O者...唔難喎...

我粒舊版I7都怕緊唔夠推顯卡來玩呢隻GAME--
kennyyyt 發表於 2011-9-12 19:11

咁你粒舊版i7係?    你張顯卡係?

我仲用緊 i7 860去推570......夠唔夠力推BF3呀?

雙核.. 我覺得會好似玩GTA4咁.. 疾下疾下
張顯卡係得... 不過開唔到高畫質

玩就應該玩到
但你唔好期望可以開到全高效囉

其實主因係唔係cpu 唔夠力.....
要換cpu既話 講打機用amd / i 系好....?
amd 好似平好多-.-同埋我見到有6核= =??

其實主因係唔係cpu 唔夠力.....
要換cpu既話 講打機用amd / i 系好....?
amd 好似平好多-.-同埋我見到有6核 ...
sandalshk 發表於 12-9-2011 20:45

換CPU睇價錢做人
你張卡整粒肥II4核玩BF3都開到中低至中
長遠D就緊要拎多D錢出黎買SB/SB-E

建議係到時玩落唔夠先換都唔遲~

請問
CPU: E8400
display : HD 6770
RAM : 4 GB
牛 : antec 500w
MON : 1400 x 900
夠唔夠玩bf3....=.=? ...
sandalshk 發表於 2011-9-12 19:03

之前有人post 過

http://www.hkepc.com/forum/viewt ... page%3D1&page=2