[操作疑難] 9800GTX+ 死左,換咩好?

小弟既9800GTX+已經死左了……
依家想買新display,budget一千!
師兄們有冇好介紹?(想散熱好d既……)

小弟既9800GTX+已經死左了……
依家想買新display,budget一千!
師兄們有冇好介紹?(想散熱好d既……) ...
kuga_1987 發表於 2012-5-12 16:03

我依家部機
MB:          Gigabyte P43-ES3G P43(D.E.S.) 775 ATX
CPU:        Intel C2D E7400 2.8Ghz
Display:   XFX 9800gtx+<<<<<<<<<<<<<<<<壞左
牛:             Seventeam 500W

$1000 既話 N 卡 GTX560SE .......

A定N定兩邊都用?
N就比較難揀D, 因為550有D高不成低就不, 一係比多4百買560
A就6850啦

$1000 既話 N 卡 GTX560SE .......
dom 發表於 2012-5-12 16:12

師兄有冇咩牌子好介紹?想散熱好既

A定N定兩邊都用?
N就比較難揀D, 因為550有D高不成低就不, 一係比多4百買560
A就6850啦 ...
唐賓南紀念中學 發表於 2012-5-12 16:13

請問550大概幾錢左右?

我A定N冇咩所謂呀其實,不過同價同性能既話會選N先……
560se勁過560?
師兄有冇咩介紹呀?

師兄有冇咩牌子好介紹?想散熱好既
kuga_1987 發表於 12-5-2012 04:16 PM

560SE 應該得 Inno3D 同 Galaxy 兩間
Inno 個張會好dd

560SE 應該得 Inno3D 同 Galaxy 兩間
Inno 個張會好dd
dom 發表於 2012-5-12 16:47

師兄!我睇爬他文,有d師兄話千元既可以試下6850,請問下師兄呢張卡好唔好?

係咪呢兩張都勁過我張9800gtx+ ?

回復 6# kuga_1987

560se係比560再低一級, 不過都高過550ti
6850無記錯係同560同級.

價呢味野, 你去珍寶正刀中央田的網睇吧, 話唔準的.
我覺得打機, N係比A好, 就算我依家用緊6850都係咁話.

回復 8# kuga_1987

呢個係一定. 550ti係用黎取代G92呢一代
560同6850都比550ti快幾成, 你話呢