因為一張 670 , 突然多咗咁多初級會嘅!

睇完顯卡討論板面,於每個有關討論 670 嘅標題啲,個人感覺點解多咗咁多初級會負参予討論嘅?莫非 670 真係咁好賣?

我都有少少後悔入左7870

ahead_lam 發表於 2012-5-13 00:25

我本來都係等緊7870 HAWK架,好彩佢出得慢

我本來都係等緊7870 HAWK架,好彩佢出得慢
jackiefx 發表於 2012-5-13 00:27

而家好sad 點算

睇完顯卡討論板面,於每個有關討論 670 嘅標題啲,個人感覺點解多咗咁多初級會負参予討論嘅?莫非 670 真係 ...
georgekei 發表於 2012-5-13 00:21

可能係打手黎~~抄熱佢

ahead_lam 發表於 2012-5-13 00:25

本來我都諗住入 係未得閒出去買姐   真係錯有錯著

睇完顯卡討論板面,於每個有關討論 670 嘅標題啲,個人感覺點解多咗咁多初級會負参予討論嘅?莫非 670 真係 ...

好在我都算入左黎一排姐   

回復 1# georgekei

其實670真係要多得AMD將7系個價SET到咁高,
你諗下670個價3千幾已經係以前580個最高級價錢,以前的話邊會有咁多人買咁貴卡,
係7970托高左個上限先令670'睇落'底玩啫

我年頭申請入會,中間我又申請開通左3次,
佢4月先幫我開通帳號,
開頭只係用下搜尋,
最近都要升級張DISPLAY先投入下哩度,
我自己平時玩開台灣FORUM多,
亦唔多落SSP,永遠有野買先去,
初級唔初級我覺得問題唔大,係未有得賣野姐,
都無野要賣。

如果你話初級會員影響左討論區既質量,
我自問無刻意去洗分過,
因為台灣FORUM應該比EPC更嚴格,
我見哩度有人可以一句THANK YOU,
一句SORRY就係一個POST。

如果你話唔關質量事,
只係好多初級會員係度講670,
咁我覺得同670好勁不無關係,
其一,本黎好多人就係等緊佢,
由3月話670TI係只閹一組SP既時候,
就全世界圍觀緊啦。
其二,哩一張卡,集合晒過去86,26,46幾代人既目光,
唔知道點解大家都會咁岩比到自己一個換卡既理由。

多人討論都係好事,好過我當初黎到,
人地開個箱,接下黎100個回應都係「米王
果時真係睇到我人都癲,完全無質量,只係洗分。

中級會員
想買 gtx670

想買 gtx670 很平常