[操作疑難] Display Driver

今日玩BF3. 可以去到2X FPS.
我意為張卡壞左
但睇下3D MARK11 D分又正常
之後UNSTALL 左個DRIVER. 發現FPS數去到6X~12X
即刻大聲X左一聲
平時聽人講佢DRIVER寫得差都算. 不過真係差成咁第一次體會到

我意為張卡壞左
之後UNSTALL 左個DRIVER. 發現FPS ...
alanwong912 發表於 2012-5-13 17:31

大把人嘆個佢d driver 嘅味道,上咗成日都要等patch

回復 2# simonyyy

我唔明點解可以打機表面有DRIVER 反而差左咁多?
你話彈下GAME都算. 2X FPS真係GTX560都不如
不過依家唔用DRIVER都唔差. 但有只係下載CCC 唔下載佢個DRIVER? 因為有時接多MON方便D

even more driver issue if you do crossfire

回復  simonyyy

我唔明點解可以打機表面有DRIVER 反而差左咁多?
你話彈下GAME都算. 2X FPS真係GTX56 ...
alanwong912 發表於 2012-5-13 17:37

佢d driver最好uninstall 乾淨而上新version,否則好多問題!

even more driver issue if you do crossfire
chowjerrymk 發表於 2012-5-13 17:38

係呀!跑分就okay, 一行實game 就麻煩多多!

回復 6# simonyyy

我用WIN7果個跑分仲高左 8500
其實會唔會係我平時裝DRIVER出問題? 怪錯佢 因為每次唔係次次清DRVER我都會重開機
uninstall 我只係去控制台搞

我意為張卡壞左
之後UNSTALL 左個DRIVER. 發現FPS ...
alanwong912 發表於 13/5/2012 17:31

你係咪uninstall 左ccc , driver uninstall 仲可以咩,定靠內置windows driver

回復 8# oo2oo299999

應該係win7入面個driver