請問E+ sli定係CF 效率較高???

謝謝大家~~~!!!!!

兩張就CF效率增長好d,3張4張就SLI好d,支援程度,driver就N卡好d

謝謝大家~~~!!!!!
oscar2 發表於 2012-5-14 13:36

你牛, 機箱, 買左咪??

你牛, 機箱, 買左咪??
i_djinn 發表於 2012-5-14 14:15

隻ANTEC HCP1000 買唔倒  訂都冇得訂  話代理都冇~_~''  箱就太大個 未得閒去買...諗起都覺得煩~

隻ANTEC HCP1000 買唔倒  訂都冇得訂  話代理都冇~_~''  箱就太大個 未得閒去買...諗起都覺得煩~ ...
oscar2 發表於 2012-5-14 14:31

而家D 卡用咁少電, 買隻seasonic p860 都得...不過好似月尾先再返貨.
箱你買邊隻?

兩張就CF效率增長好d,3張4張就SLI好d,支援程度,driver就N卡好d
ngauwong 發表於 2012-5-14 13:44

thx~~

而家D 卡用咁少電, 買隻seasonic p860 都得...不過好似月尾先再返貨.
箱你買邊隻? ...
i_djinn 發表於 2012-5-14 14:33

abee買唔倒   冇得簡低下得返X2000f .....      FT02我都去睇左  買唔落手  好樣衰  用料又垃圾..鞋到咩咁...過兩塊側板仲要係爛鐵...叫我點買得落手....所以都係x2000f架la...雖然係大左D 仲大得黎冇咩用咁...不過冇計LA~_~''  有冇好介紹?

abee買唔倒   冇得簡低下得返X2000f .....      FT02我都去睇左  買唔落手  好樣衰  用料又垃圾..鞋 ...
oscar2 發表於 2012-5-14 14:38

lol...你又上唔到淘寶, X900, X500 又停產, 香港買到既可能得返呢隻啱你...

abee買唔倒   冇得簡低下得返X2000f .....      FT02我都去睇左  買唔落手  好樣衰  用料又垃圾..鞋 ...
oscar2 發表於 2012-5-14 14:38

lol...你又上唔到淘寶, X900, X500 又停產, 香港買到既可能得返呢隻啱你...

CF好dd..