煙佬唔錯!

見d人成日話要買華記,giga evga,呢d 出名牌子。但我兩部機都係煙佬480,670重要係公板。okay 呀。張670 超到1100左近,張480熱係熱d,但用咗年半重有心有力,無壞過!唔錯!

做到兩年冇壞嗎…?

見d人成日話要買華記,giga evga,呢d 出名牌子。但我兩部機都係煙佬480,670重要係公板。okay 呀。張670 超 ...
simonyyy 發表於 2012-5-16 17:54

強

前排出張 560se 336 cuda cores 真係殺晒 ! 現在見有c hing 試左game pack 670 預設成gpu 1ghz /ram 6200mhz 快過其他非公板

唔敢買。。。。
黑貓 發表於 2012-5-16 18:47

I can answer u five months later.

前排出張 560se 336 cuda cores 真係殺晒 ! 現在見有c hing 試左game pack 670 預設成gpu 1ghz /ram 6200mh ...
kenwood 發表於 2012-5-16 18:58

innod 好野!

never consider in my new system............

innod 好野!
simonyyy 發表於 2012-5-16 19:24

好明白 ching 咁辛苦討論但被扣 180 分嘅心情!唔怪得知呢期狂推 670 喇!
論心講, INNO3D . Galaxy 都提供唔少自家設計嘅產品予用家有異於公板嘅選擇 ,  係值得鼓勵嘅
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊