[操作疑難] GTX670的決擇

小弟打BF3多
買giga非公好定inno3d game pack好?
呢到既師兄對Inno d卡都覺得好大獲氣...lol
BTW.有冇師兄知而家信和 Bf3 limited edition幾錢到?

某店 inno game pack 3480 - 230 = 3250 不過要加120買返B2K
定係買giga 再自己去買bf3 limited edition?

回復 1# mildseven

我個人估計非公的話giga好點吧! 其實'獲氣野'邊間廠會無呀?不過(空穴來風未必無因)【暫不理其他人怎說,我想giga名氣點都大inno多少少掛

小弟打BF3多
買giga非公好定inno3d game pack好?
呢到既師兄對Inno d卡都覺得好大獲氣...lol
BTW.有冇師兄 ...
mildseven 發表於 2012-5-21 01:49

咁張giga要幾錢?
我無記錯BF3好似都係買緊2舊幾!

咁張giga要幾錢?
我無記錯BF3好似都係買緊2舊幾!
No.9 發表於 2012-5-21 02:57

gigabyte好似有間做緊 3280..
信和普通版 228 但我想買limited edition..包埋b2k同唔駛解槍ma

INNO,佢用緊680張PCB做670

點解gigabyte 張 pcb無人提?

點解gigabyte 張 pcb無人提?
billyduck 發表於 2012-5-21 04:54

佢張PCB同INNO有咩唔同?

佢張PCB同INNO有咩唔同?
mildseven 發表於 2012-5-21 05:11
唔清楚......可去e度睇睇!

http://www.expreview.com/19458-8.html

唔清楚......可去e度睇睇!
billyduck 發表於 2012-5-21 05:16

師兄唔該晒
請問你會推介邊張呢?

師兄唔該晒
請問你會推介邊張呢?
mildseven 發表於 2012-5-21 05:20
睇自己需要,自己鍾意邊張就買邊張,好唔好超就睇彩數~~買唔買到好體質lor~~