裝唔到virtu mvp ???

本身 i5 3450 + AMD HD6670, MON都係插6670, BIOS 有開啟內置顯示

但想試下用virtu mvp 睇下打機係咪真係好DD, 但I5 3450個DISPLAY DRIVER搵唔到, virtu mvp又話安裝不能 ????? 可以點攪呢????

intel 自己個下載中心又無第3代 I5 DRIVER......

裝GIGABYTE自己提供果個又話不符合最低要求????
http://www.gigabyte.tw/products/ ... 144&dl=1#driver

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

好似要插主板個顯示輸出先裝得
你插獨顯,佢係認獨顯

好似要插主板個顯示輸出先裝得
你插獨顯,佢係認獨顯
maboroshi 發表於 2012-5-21 12:13

咁麻煩呀
咁插完底板顯示, 之後再插返獨顯會唔會用唔返?

回復 1# 小子

這裡有第三代 Core (Ivy Bridge) 的內置顯示驅動程式下載:
http://downloadcenter.intel.com/ ... 310&FamilyId=39

回復 3# 小子

未用過唔知
不過插核顯裝完再插番獨顯應該都用到
因為佢應該認唔到你有核顯先唔俾你裝

回復  小子

這裡有第三代 Core (Ivy Bridge) 的內置顯示驅動程式下載:
Jamesbond007 發表於 2012-5-21 12:27

都係出左本系統不符合最低要求果個ERROR

我用緊3550+7750裝曬兩個Display Driver再裝MVP個Software就得.
我用7750 DVI出

我用緊3550+7750裝曬兩個Display Driver再裝MVP個Software就得.
我用7750 DVI出
baobaozi 發表於 2012-5-21 13:00

你係用32bit定64bit win? 你用咩driver的?

回復 8# 小子

32Bit, 64Bit都試過.冇問題 Driver? ATI 12.4,  Intel果個同埋MVP都係asrock個HP download的

關唔關d-mode/i-mode事