[開箱] ASUS 670DCII Top 戰報( 加相轉開箱先)

剛行完3C, 中央田剩番一張Top 版 $3650(仲係俾人hold 咗),自己爭咗一張(後回)
正都有10張DCII (non top) $3550  , 想入貨者快步喇
二樓有細舖開價$3880 !(直頭係搶水魚)
事源今早1130親身到地庫中田,㩒腦仲有兩張stock , 到俾錢先話巳被hold!我親身立刻買都唔賣!但我見到身後個柜有幾張 670 DCII Top 版都印咗張單夾住!老實講,個啲單印咗先 hold 起佢等部腦顯示賣晒呢招我都識咁做喇!唔順氣上二樓中田,佢舖一開就問有無貨,有;即俾錢,個刻又話貨已hold , 我話即買都不及hold俾人?睇佢打完電話到樓下再三查詢,耳語兩句後拍板可賣街先(咁先係好客之道),就係咁先爭到一張!
聽到佢地話啲貨hold咗俾大陸佬,搞錯呀!邊個係主塲呀!
唔講去轉相先
ASUS DCII Top 版外盒

盒背 show off 一下自家 Direct CUII 散熱

內盒一慣ASUS 包裝

配件少得可憐,連SLI 橋都無

保護袋下貪睡嘅 GTX670

Dual Fan + 3條 8mm 熱導管,比一般6mm 導熱效能更高

雙DVI ,HDMI,Display Port ( 可實現 3+1 出4mon)

正面一慣 Direct CUII 採用紅黑相配,8相供電,比短公板4+1強好多

強化背扳防止彎PCB,用料無得乍型了

雙六針供電,設有四粒LED 顯示狀態, 比 INNO3D game pack 6+8 更便利

上機測試遲啲先上,塊 Z77 Vpro Realtek sound chip 有問题要 check
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

係度先謝過二樓中央田今日著白色T恤嘅哥仔,維持乜叫好客之道!
但樓下地庫於櫃枱內個位白色T恤(帶眼鏡)就唔得喇香港巳嚴重被蝗蟲入侵,你唔悍衞番香港主權

係度先謝過二樓中央田今日著白色T恤嘅哥仔,維持乜叫好客之道![code][/code]
但樓下地庫於櫃枱內個位白色T ...
georgekei 發表於 2012-5-22 12:35

大陸早幾日已有DC II賣街
不過個價33xx-36xx不等

ASUS幾多年保養???

回復 4# ncwken

3 yrs....

大陸早幾日已有DC II賣街
不過個價33xx-36xx不等
hk11 發表於 2012-5-22 12:48

佢落嚟買打咗八折,幫 fiend 訂多兩三張番去賣賺差價幾和味!我聽到佢話有人一訂就 5 張! 香港人吃 C 了

剛行完3C, 中央田剩番一張Top 版 $3650(仲係俾人hold 咗),自己爭咗一張(後回)
正都有10張DCII (non to ...
georgekei 發表於 2012-5-22 12:28

竟然留比大陸佬....
真係估唔到....

(超唔開心...)

我都買張ASUS 670DCII  用緊ASUS 580DCII
食電食到我PK

我都買張ASUS 670DCII  用緊ASUS 580DCII
食電食到我PK
klw314 發表於 2012-5-22 13:47

580都唔係好食電姐...
480先係電王....

但我想買嘅係680 DCU2呢....
雖然張580 DCU2仲好揪得...

竟然留比大陸佬....蝗蟲連Display都唔放過