有無中伏可能?msi 580

剛剛同朋友行深之都2樓 見佢張 msi 580 tf2 oc 版 賣$2800  。
真係咁著數嗎?想問師兄們有無係果度買野中伏/ 抵吾抵買@@?

剛剛同朋友行深之都2樓 見佢張 msi 580 tf2 oc 版 賣$2800  。
真係咁著數嗎?想問師兄們有無係果度買野中 ...
ace329 發表於 2012-5-24 15:15

比得$2800收張2手580lightning3g仲好
或加幾百買670la

我去年八月買$3750, 去唔去馬....自己衡量下

係囉加多小小買670仲好

係囉加多小小買670仲好
wilson88799 發表於 2012-5-24 20:38

之前都仲可以加多少少的, 現在670 680 690 抄起哂, 而又要用來打機買顯卡. 急用就要快快買返張,

之前都仲可以加多少少的, 現在670 680 690 抄起哂, 而又要用來打機買顯卡. 急用就要快快買返張, ...
lemoncall 發表於 2012-5-24 22:43

670 dct 全開會唔會lag BF3

回復 6# wilson88799

這個不知道. 因為EVGA 670 出了問題要回收.
試過幾張670 裝機之後試game 有lag 情況. 不過真是好一時時. 希望只是Driver 問題.

現在用2800買張580仲話抵........俾多3百買張670公版會好點呢......

回復 6# wilson88799

去'CAN YOU RUN IT' TEST下啦

係都買670 la 差幾舊