求救!galaxy670 玩 D3

畫面全開,三人組隊多個二十隻怪,
lag到停停下,正唔正常?
係咪換咭有野我無注意?
有無簡單方法check到張670有無問題?
3g ram會唔會太小?
心急人上

會唔會係network 慢ja, 睇下ping 幾多?

1.PING
2.D3優化真係有問題== 3930K OC 4.5+16G RAM+680SLI+SSD黎跑
100隻怪都係會有少少窒窒地
3.特效多就係咁\_/

個核心使用率50%都無..隻Game幾無料到

回復 2# sungcharming

ping around200-400ms

回復 3# yls

咁隻game點set先無咁lag?
唔通要off晒佢?

回復  yls

咁隻game點set先無咁lag?
唔通要off晒佢?
ricky58512 發表於 2012-5-26 12:46

我用8800gt set high 都無lag bor, 你670 更加唔會有事啦
你一係試下update最新個nv driver try try

我用8800gt set high 都無lag bor, 你670 更加唔會有事啦
你一係試下update最新個nv driver try try ...
sungcharming 發表於 2012-5-26 12:48

up左了,up之前洗唔洗產左舊果個?如要點產先正確?thx

up左了,up之前洗唔洗產左舊果個?如要點產先正確?thx
ricky58512 發表於 2012-5-26 12:59

係新增移除程式個到remove, 之後reboot PC 再裝新driver

係新增移除程式個到remove, 之後reboot PC 再裝新driver
sungcharming 發表於 2012-5-26 13:02

thx!今晚試下