用緊6850值吾值用八夠水換上代強咭470??

呢幾日行過新高登三樓某店舖見到有全新上代強咭470!!
價錢都係八夠水有找....睇到真係好吸引!!
因為佢既効能真係高宜家張6850好多...不過!!
佢既制熱能力都吾弱...你地係我會點揀呢

呢幾日行過新高登三樓某店舖見到有全新上代強咭470!!
價錢都係八夠水有找....睇到真係好吸引!!
因為佢既効 ...
wingyam 發表於 2012-7-20 20:10

我會賣走6850 + 8舊水..買新一些既卡.

回復 1# wingyam

正如你所講470問題係散熱到,若果你忍受到/你散熱做得好就買吧

470熱死你
不過平冇所謂

i_djinn 發表於

如果放走6850加八夠好似無乜咭做到470既効能啵

如果放走6850加八夠好似無乜咭做到470既効能啵
wingyam 發表於 2012-7-20 20:28

問題你機箱, 散熱頂唔頂得浦先...

另外睇你玩乜GAME..

http://www.anandtech.com/bench/Product/311?vs=330

慢慢比較下.

我個人認為繼續用住6850先,因為6850本身効能都5差

唔值啦  左轉右轉都係差少少  不如儲多D錢升7900或670以上才叫有成效

i_djinn 發表於 2012-7-20 20:17

1300~1500無咩好選擇XD

我認為唔值得
6850超超同470都唔算差太遠姐
但係換470會搞到間房/部機熱 保養亦係問題 其次係功耗啦