顯卡之重大決戰 / 選擇 ?

因為過幾日 我就要上hd 7850...
MSI R7850 Twin Frozr 2GD5 2GB GDDR5(好似係no oc版) 3年保
Sapphire hd 7850 2GB GDDR5 2年保

佢地差50蚊的價錢
應該買邊塊
大家比多D意見~~~
有冇一d 測試開箱文?
我想知道佢地2隻顯卡的溫度控制 控到幾多度~~~

因為過幾日 我就要上hd 7850...
MSI R7850 Twin Frozr 2GD5 2GB GDDR5(好似係no oc版) 3年保
Sapphire hd  ...
00140999 發表於 2012-7-25 08:59

msi 保養三年

msi 保養三年
i_djinn 發表於 2012-7-25 09:00

爛X石都係3年

請問 有冇買過呢隻版?
好似係同Sapphire hd 7850 2GB GDDR5 (no oc) 一樣 mhz

效能係咪一樣?
咁msi 呢隻7850 的溫度控制點?

請問msi 呢隻7850 的顯示卡尺寸(mm) 係幾多?

請問msi 呢隻7850 的顯示卡尺寸(mm) 係幾多?
00140999 發表於 2012-7-25 09:17

其實官網有得比較

其實官網有得比較
i_djinn 發表於 2012-7-25 09:29

因為我上 298 樂sky 個網
佢寫- -197 x 111 x 38mm

msi寫225.48 x 111 x 38mm

可能我看錯版本.... 不過都請c兄幫下手~~~~

其實官網有得比較
i_djinn 發表於 2012-7-25 09:29

你話奇唔奇怪= =

因為我上 298 樂sky 個網
佢寫- -197 x 111 x 38mm

msi寫225.48 x 111 x 38mm

可能我看錯版本.... ...
00140999 發表於 2012-7-25 09:32

兩個我信官網多些,不過睇多幾個網比較下