終於落手訂咗 ASUS GTX670 TOP

今日終於動手訂咗
ASUS GTX670-DC2T-2GD5
$36XX
8月( 下星期 ) 應該有得攞
下個月 洗少D都底

想問下 , 見人地開箱文 , 試卡 , 有D測試工具
果D程式 可以係邊到搵??
等我裝定先 , 準備一下 下星期 開箱 XD

今日佢打黎~~要8月中 船期到先有.....><.......嗚嗚嗚嗚嗚.........

今日終於動手訂咗
ASUS GTX670-DC2T-2GD5
$36XX
8月( 下星期 ) 應該有得攞
下個月 洗少D都底  ...
黑道明 發表於 2012-7-26 03:00

做過功課係唔同D.. 唔同個D Sales無貨就話個隻好.. 講D不是理論D野出黎昆人...

佢ASUS TOP同 公 都有得訂~價錢差$100
比多$100 , 就多143 - 157 MHz ,
咁當然比LA~~
公版 $3.99/MHz , TOP $3.49/MHz

仲有~~
之前睇過一個價性比既英文網~~咩卡都有既~~但係唔記得左叫咩名~
有有人可以幫下我~??

仲有~~
之前睇過一個價性比既英文網~~咩卡都有既~~但係唔記得左叫咩名~
有有人可以幫下我~?? ...
黑道明 發表於 2012-7-26 03:18

又做功貨啦... 真勤力

又做功貨啦... 真勤力
pentt 發表於 2012-7-26 03:54

今次係放卡~~
想睇下張9600GT 值幾錢~~

今次係放卡~~
想睇下張9600GT 值幾錢~~
黑道明 發表於 2012-7-26 04:18

你就好......我都係用DC2 670 但唔係TOP    TOP係勁過唔TOP幾多下    祝你張卡精神

9600應該仲值200左右

我7月頭都訂左ar
ching係邊間訂可以同你confirm下星期有?