GTX 670 與gtx 660 ti

2者係味好小分別       姐係好似gtx 670同gtx 680敢

同埋另外多說

顯卡點超頻

2者係味好小分別       姐係好似gtx 670同gtx 680敢

同埋另外多說

顯卡點超 ...
wqwwrea 發表於 2012-8-1 03:57

係差小小,不過都要有實卡先可作定斷

同埋另外多說

顯卡點超 ...
wqwwrea 發表於 2012-8-1 03:57

gpu超頻與良率有關,超得大好易壞 依個世界一分錢一分貨,超頻係有效能提升,但係風險好大

傻的嗎? 如果GTX 660 Ti 真係同 670 相差小小....但係價錢完全唔同
你認為會點?(個人意見)~~

傻的嗎? 如果GTX 660 Ti 真係同 670 相差小小....但係價錢完全唔同
你認為會點?(個人意見)~~ ...
00140999 發表於 2012-8-1 09:14

都唔一定既. 即係670同680效能都係差好少. 價錢差成千.
一樣大把人買680 (我都買左2張)

係差小小,不過都要有實卡先可作定斷
brotherofninth 發表於 2012-8-1 04:07

早知等660TI 啦  唉-.-

都唔一定既. 即係670同680效能都係差好少. 價錢差成千.
一樣大把人買680 (我都買左2張) ...
bereavement 發表於 2012-8-1 10:05

行SLI?

x寶個7970 6gb會唔會係690 or 680對手同埋想知6gb幾錢

早知等660TI 啦  唉-.-
wqwwrea 發表於 2012-8-1 12:00

始終一分錢—分貨,你買670又好,買660ti又好,自己岩用夠用就得啦

x寶個7970 6gb會唔會係690 or 680對手同埋想知6gb幾錢
chun20077 發表於 2012-8-1 13:51

只係gaming的話,A卡可以收埋,但跑分就A卡贏