[操作疑難] 我想知而加gtx460_v2個價係點樣??

有全新但我唔知咩價位 有無c兄幫幫手
inno3d ichill gtx 460 e張
gf114核 1g 192bit 336流處果張
點解d價好似同11年無分別

有全新但我唔知咩價位 有無c兄幫幫手
inno3d ichill gtx 460 e張
gf114核 1g 192bit 336流處果張
點解d價好 ...
tommy36916 發表於 2012-8-1 10:31

有價都無貨
192bit 460早比560/560se頂位了
2手就500~600

回復 2# 黑道明
好似唔係e張呀 c兄  你俾果張256bit   而且個價同以前無分別既...

我指e張  gtx560個閹割版

有價都無貨
192bit 460早比560/560se頂位了
2手就500~600
美奈子廚 發表於 2012-8-1 10:39

乜唔係560se就即係460_v2喇咩?? 參數好似一樣
我見e張個散熱評價都幾高先想買呢張 好似話係最勁果張460 唔超既話
msi果兩張又貴又無貨~
我又未試過買2手
560同ti超butget不考慮喇..

乜唔係560se就即係460_v2喇咩?? 參數好似一樣
我見e張個散熱評價都幾高先想買呢張 好似話係最勁果張460 ...
tommy36916 發表於 2012-8-1 10:45

560SE只有288 CUDA
560先336
460 V2理論上是體質較差的gf114

560SE只有288 CUDA
560先336
460 V2理論上是體質較差的gf114
美奈子廚 發表於 2012-8-1 10:54

可唔可以超到560TI??
超完應該勁過560??

可唔可以超到560TI??
超完應該勁過560??