[開箱] 已換1230 V2 + 藍寶石7970 ghz 開箱 3DMV 簡單測試

張7970想買左好耐 終於買到番泥
已証實 G550不能喂飽7970 見下圖

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

G550 + 7970

---------------------------------------------------------------

已換1230 V2.....
天同地既分數

張卡要-電到1.23先行到1150
如果默電1.256 行1150會HANG-.-...咩事?? 張卡唔受電?

1230 V2 3.5GHZ H61-DS2H(可以較高兩格倍頻至3.5GHZ + [email protected]/1550 @1.23V

*但係唔知點解個CPU BUS係99.XX 唔係定住100有冇人知??BIOS要DISABLE乜野?? )

3d mark 11

[email protected]/[email protected]

伏已中 廢體質 加爆電1.3V都行唔到1200MHZ CORE
試盡都係得1170  我行番原本1050/1500 再降到1.21V打機算數

G550+7970咁有趣

歡迎登上賊船

G550+7970咁有趣
cyrlam 發表於 2013-5-18 20:10

u 遲下會換上頭大身細住先驅。。 自己介左毒好 成年幾兩年無再掂呢味野 點知又中番哂毒

gs 系列唔多好 .小心

卡已到手 現在去找Ching 拎牛 回家再試

卡已到手 現在去找Ching 拎牛 回家再試
elite 發表於 2013-5-18 22:05

等開箱 希望asic 高% 玩oc

等開箱 希望asic 高% 玩oc
chun20077 發表於 2013-5-18 22:35

,,,,我張唔知點解係雙8pin囉電 我見有其他ching 6+8
6+6•••• btw ching 你張幾%

,,,,我張唔知點解係雙8pin囉電 我見有其他ching 6+8
6+6•••• btw ching 你張幾% ...
elite 發表於 2013-5-18 22:37

我果張8+8 pins 我果張70 到%