老實,而家整多張670玩sli定780一張換670好過?

如題~
比你地班友靠到心思思想玩780

如題~
比你地班友靠到心思思想玩780
sunhikari 發表於 2013-5-30 16:25

論效能外觀 gtx780 向你揮手
公喜你比呢班友毒到

論效能外觀 gtx780 向你揮手
公喜你比呢班友毒到
elite 發表於 2013-5-30 16:28

係都遲下先
780個價應該同680當年個價位差唔多
真係儲下錢先
其實另一個問題係,670sli個效能會唔會同一張680差唔多?

回復 3# sunhikari

唔差1千啫

680 4gb classified = gtx 780 price

係都遲下先
780個價應該同680當年個價位差唔多
真係儲下錢先
其實另一個問題係,670sli個效能會 ...
sunhikari 發表於 2013-5-30 16:31

670sli 一定勁過一張680.其實670sli 勉勉強強都比一張gtx780勁d架.
因為我之前都是用緊670sli.

670sli 一定勁過一張680.其實670sli 勉勉強強都比一張gtx780勁d架.
因為我之前都是用緊670sli. ...
莎月美希 發表於 2013-5-30 18:08

唔係隻隻game都support sli

elite 發表於 2013-5-30 08:10 PM

很多時SLI都有大作支援的...
LZ可以去睇睇下面個連結先啦~
http://www.geforce.com/games-applications/technology/sli

elite 發表於 2013-5-30 20:10

佢係問效能..又唔係問支唔支援.

佢係問效能..又唔係問支唔支援.
莎月美希 發表於 2013-5-30 20:49

未就係話唔係隻隻都支援 唔支援既話有機會效能仲差過單卡