同舊機買顯卡咩型號好?? 睇戲用

買左新機舊機出廳用~但係因為冇DISPALY PORT~
所以要買張卡仔用下~ A / N 都得 ~
OR 有冇C兄有二手~?

CPU : Q9300
MB : ASUS P5Q PRO
RAM : DDR2 800 8GB
牛 : 技+ E620

用途/要求
聲音解碼 / HDMI 出聲到電視
1080P 20GB 電影 / 順播 ( 10GB 以上 , 以前用9600GT 係會LAG , 轉左GTX 670 後順曬 , 所以有關係的 )
720P 串流 /  順播 ( 當佢網速OK先啦 )
睇漫畫

夠用同平就可以~

預算 : $2000 內 越少越好 , 仲要買MON .........
暫定 :Powercolor HD7870 現金價 $999

預算幾多先?

預算幾多先?
卡洛斯牛頓 發表於 2014-7-10 08:06

預算 : $2000 內 越少越好 , 仲要買MON .........

黑道明 發表於 2014-7-10 08:11

二千...大把卡揀..   睇下7870仲有冇貨 夠曬睇高清架啦

https://www.facebook.com/photo.p ... ;type=1&theater

冇的話買張750ti囉~

回覆 4# 卡洛斯牛頓

7870我見到賣999.....

回覆  卡洛斯牛頓

7870我見到賣999.....
leung0147 發表於 2014-7-10 09:01

r9280x賣1999

回覆 6# ptrknow

樓主話越少越好嘛

回覆  ptrknow

樓主話越少越好嘛
leung0147 發表於 2014-7-10 09:05

冇錯~~ 果部唔會打機~ 208x 太多了~~
有二手卡 有保養 平過$999 都殺~~

r9280x賣1999
ptrknow 發表於 2014-7-10 09:03

唔打機用唔著~