睇blue ray 用乜display card?

如果i7 4770 onboard  display 硬解有冇問題?

你試下onboard  display 硬解睇下有冇問題,唔得再買display card

你試下onboard  display 硬解睇下有冇問題,唔得再買display card
hyoma 發表於 2014-7-12 09:46

呢個方法幾好, 不過個fd 唔想走2轉, 如果用XFX GM-210M-ZNF2 GF 210 1GB DDR3 呢張可唔可以?

呢個方法幾好, 不過個fd 唔想走2轉, 如果用XFX GM-210M-ZNF2 GF 210 1GB DDR3 呢張可唔可以? ...
kong1234 發表於 2014-7-12 09:51

呢張野性能遠遠低於你嘅onboard(無估錯你onboard應該系HD4400/HD4600
而且Blu-ray通常對onboard黎講都應該唔系問題

PS  210呢張野系垃圾中嘅垃圾而且CP值極低

呢張野性能遠遠低於你嘅onboard(無估錯你onboard應該系HD4400/HD4600
而且Blu-ray通常對onboard黎講 ...
ptrknow 發表於 2014-7-12 09:56

其實個fd又唔打機, 雖然佢有budget, 不過總覺得唔打機買張靚display card 又有的浪費

其實個fd又唔打機, 雖然佢有budget, 不過總覺得唔打機買張靚display card 又有的浪費 ...
kong1234 發表於 2014-7-12 09:57

我嘅意思系
叫佢用番onboard黎睇blu ray就ok

除非佢想要個色水靚D

唔洗買
唔好晒錢

唔洗買
唔好晒錢
ckfaihk 發表於 2014-7-12 10:10

明白, 咁就唔買display card 了

軟解都無問題啦