[開箱] 簡單開箱 - Zotac Geforce GTX970 AMP! Extreme Edition

其實GTX970/980系列都出左2個月 其他師兄都已經介紹過唔同種類品牌既970/980   
所以呢個post應該唔會有咩驚喜or特別野

唔覺意掉低左d錢 跟住又唔覺意帶左盒好重既野返屋企...

咦...有game送 (其實俾錢買果時根本冇留意 返到去先見到 >.<

同amp!/amp! omega既盒最大唔同既地方...個盒係剪左左上角既位 突顯內盒zotac字樣
開盒亦都好方便...只需要cut開左邊細細角既封貼...

內附game卡...
其實三隻game揀邊隻好呢 老實講 我唔係接觸得好多pc game...雖然都有玩過gta4...

配件 :
- 1x DVI to VGA adapter
- 2x Dual-6pin to 8pin power adapter
- 1x usb cable (OC+)

雙6pin轉8pin唔同既係有包實線 不過我就唔知有邊隻火牛會係有4條pci-e 6pin而冇8pin....雙火牛(2x6pin x2)推單卡又似乎有d奇怪

防靜電+泡泡膠結合而成既包裝袋....

張卡似乎出廠唔係好耐

望落就似係張3-slot卡 但實際上機 要考慮上下兩邊會唔會頂位...

http://www.3dmark.com/3dm/4793547
跑個分意思下...

ASIC...唔知算係高定低了
(按照今日溫度22度左右)閒置33度 平常44度 比起gts250用特別散熱都仲係55度涼
燒機10分鐘大約66~67度
22 33 44 55 66 嘩 內定做馬嫁?XD
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

相比GIGABYTE 都係GIGABYTE好小小

師兄 幾錢入手呀?

回覆 3# fatwah
$3199
主要係睇中5年保
雖然係970當中算貴

回覆 4# danny9428

唔該師兄

回覆 2# op7068138

技嘉張970廢 有幾好?

回復 4 #danny9428

唔係最貴

由朕發出

回覆  fatwah
$3199
主要係睇中5年保
雖然係970當中算貴
danny9428 發表於 2014-11-22 22:17
.....970黎講真係算幾貴......去到e個價位..再望一望一般980的價位.....又會出現選擇困難症

回復 danny9428

唔係最貴  

由朕發出
jacky1d01 發表於 2014-11-22 23:31

MSI 970 Golden edition?
其實呢張已經見有鋪係賣3180~3199
所以zotac都算係970當中最貴之一

msi至少好多大小鋪都會入 有時可能會搵到驚喜價
zotac...如無意外係得1間鋪有得買...

MSI 970 Golden edition?
其實呢張已經見有鋪係賣3180~3199
所以zotac都算係970當中最貴之一

msi至少好多 ...
danny9428 發表於 2014-11-22 23:50

唔止得一間舖有得賣....無乜貨就真