[操作疑難] 筆直1000-2000,主力玩gta5,槍類及大作遊戲..

雖然話玩gta5可能太早,但相信應該唔會要太離譜既配備掛?
畫質,夠開中高效能已滿足,

我部pc好靜,希望張卡唔太嘈(fan)
定係等到新卡出先買?gtx960?

我pc
4670k 已超4.7
內置disP
板:Asus z-87a
Ram8 g
火牛600w
Case:pc-9f(應該夠裝長卡?)

gtav要中高仲要順我諗你比個數可能要換一換貨幣,btw game 都未出

gtav要中高仲要順我諗你比個數可能要換一換貨幣,btw game 都未出
mingsonv3v 發表於 2014-12-2 10:36 PM

但應該唔會太誇張吧?gta5要求既配置?
其實我開中效都會接受(順暢既話),
師兄建議我遲d先買?

經過上次gta4既經驗同依家acu既(優化),gtav即使再大食都無所謂,因為acu開左頭

但應該唔會太誇張吧?gta5要求既配置?
其實我開中效都會接受(順暢既話),
師兄建議我遲d先買? ...
幻~影 發表於 2014-12-2 22:40

GTA4出果陣果陣 8800gtx同HD3850卡皇 只可以開低效

隔左一年HD4830 HD4850 同Nvidia GTX260 先開到中效

再隔左一年 GTX460 同HD5850 先開到高效

卡皇GTX285  GTX295 HD5850 HD5870 HD5970 HD4890 先可以全開

都講話一向一零優化,直上980*4吧啦

戀人未滿 發表於 2014-12-3 08:33

冇優化 用多卡仲lag

回覆 7# B687
若然支援多卡,就算冇優化,唔係都會好過單卡咩?

回覆 1# 幻~影

GTA5 PC 版話 1月2x號出
而家邊個知要咩 config 先玩得順

戀人未滿 發表於 2014-12-3 08:33

980 $500 張 ?
樓主話 1-2K budget 喎