買2手750TI,想問下留意D乜,THX (AND4-500W既火牛求推介=])

張卡係10月買入,有單,但無盒 (有碟)
交收時應該CHECK D乜 ^^"

另外想問下4-500W既火牛,有咩好推介=]
平平地,穩定D就OK,都係推張750TI
(1HD 1SSD 2GB RAMX2)

回覆 1# NHG
用GPU-z, 3D mark測下卡  N卡多假卡 防假卡

CM GXII PRO 550W
ANTEC 520M

回覆  NHG
用GPU-z, 3D mark測下卡  N卡多假卡 防假卡
燕尾蝶恶魔 發表於 2014-12-26 21:26

重點係,買左返來先有得測-3-

CM GXII PRO 550W
ANTEC 520M
wilson030 發表於 2014-12-26 21:43

本身想買ANTEC 520
但都係有少少貴

諗住買平D可能都係3-400$左右^^"

回覆 5# NHG
咩都可以慳但係火牛真係唔好貪便
真係想便呢隻應該OK既SilverStone Strider Essential 系列 ST50F-ES 500W 80Plus 火牛HK$ 400

回覆  NHG
咩都可以慳但係火牛真係唔好貪便
真係想便呢隻應該OK既SilverStone Strider Essential 系列 ...
wilson030 發表於 2014-12-26 22:44

因為買左張卡..又買火牛
(唔係自己用...買比GF)
我有諗過..直接自己買個7-800W既
將而家個620比佢(都係買左一個月到)

因為自己遲下又玩雙卡..

再考慮一下買520定點先/.\

check 賣家過往信譽, 張卡和收據serial number是否一樣, 驚就問可否上A Shop交收, A sir收你十草試張卡boot唔boot 到...等等

其實750TI用400W已經無問題了
你大可以考慮下:
Cooler Master GXII PRO 400W 80Plus Bronze 火牛(RS-400-ACAA-B1) HK$ 365
FSP FSP-HEXA-450 HEXA 450W 火牛 HK$ 299
SilverStone Strider Essential 系列 ST40F-ES 400W 80Plus 火牛 HK$ 350

antec neo eco 500w最平