[操作疑難] 有冇C兄可以講解下 High Bandwidth Memory 同 GDDR5 既 分別?

傳說中390X 係用 High Bandwidth Memory

但係又冇咩資料睇~~

有冇C兄可以講解下??

唔想咁煩直上970啦~~~~無謂浪費時間金錢係960太監上.......買左周身唔安落為咩呢??

唔想咁煩直上970啦~~~~無謂浪費時間金錢係960太監上.......買左周身唔安落為咩呢?? ...
kingleo666 發表於 2015-1-7 17:06

你係唔係回錯POST?

cise4832 發表於 2015-1-7 17:05

姐係...........睇得明....就唔洗開POST問啦~~~~

你係唔係回錯POST?
黑道明 發表於 2015-1-7 17:16

sorry騎劫左個post

唔想咁煩直上970啦~~~~無謂浪費時間金錢係960太監上.......買左周身唔安落為咩呢?? ...
kingleo666 發表於 2015-1-7 17:06

$ 問題law,有$,邊個唔想快?
因為$ 問題,我個fd 所以話禁勁自已用唔著,
再講多兩講,又話自已唔需要禁勁ge card
講到底咪自已唔捨得買,買張咭比自已用都唔捨得,明明玩佢張560ti 1G ram 行1980x1080 玩Utral Quality bf4 lag到爆
為左$, 寧願用low quality黎玩都唔肯換..
講真,用Low quality黎玩,有咩引 o者 -_-
講多兩講,隻game太高req. eg 新果隻刺客信條,寧願唔玩隻game都唔肯換,我真係一笑置之
有$生仔買股票,叫佢買display話冇$買wor, 哈,真係好好笑
同我講,用到就算wor...但lag到死叫用到....已冇話可說,廢事理佢

$ 問題law,有$,邊個唔想快?
因為$ 問題,我個fd 所以話禁勁自已用唔著,
再講多兩講,又話自已唔需要禁勁ge  ...
zoie8899hk 發表於 2015-1-7 17:22

玩多人嘅時候其實開太高未必好
因為某D暗角位會俾特效遮住左
除非你要睇風景

回覆 8# ptrknow

刺客教條?

回覆  ptrknow

刺客教條?
zoie8899hk 發表於 2015-1-7 18:02

講緊BF4