[操作疑難] GTX 960 有消息未?幾時黃金有得賣?

而家部腦仲差一張卡先完成!

via HKEPC Reader for Android

kuenxx 發表於 2015/1/16 10:33

22/1 1900 有得賣

kuenxx 發表於 2015-1-16 10:33

點解唔考慮下R9 280/280X?

點解唔考慮下R9 280/280X?
heroine6940 發表於 2015-1-16 11:27

D人覺得A卡係垃圾/信唔過

D人覺得A卡係垃圾/信唔過
kingleo666 發表於 2015-1-16 11:48 AM

很久之前買過一張Ati , 個 driver  真是垃圾到爆!搞左好耐又update 都唔得……後尾我扔左張卡買過張Geforce , 發誓以後都唔會買Ati !!

很久之前買過一張Ati , 個 driver  真是垃圾到爆!搞左好耐又update 都唔得……後尾我扔左張卡買過張Gef ...
kuenxx 發表於 2015-1-16 12:10 PM

有幾久

回覆 4# kingleo666

又唔係咁講
打機用N機,打飛機用A卡
人各有志既姐XD

有幾久
kelvin31 發表於 2015-1-16 12:12 PM

真是好耐了!宜家係咪好左我唔知!不過無理由要我用錢試卡架!送比我試就話者!
如果而家個driver 仲係咁屎咁我咪無左D 錢?傻架?

回覆 8# kuenxx
而家應該好d
起碼最新既omega driver 大家都有讚有笑

不過如果你驚 可能290會比較適合你

回覆  kuenxx
而家應該好d
起碼最新既omega driver 大家都有讚有笑

不過如果你驚 可能290會比較適合你:ha ...
danny9428 發表於 2015-1-16 12:43

但290...樓主可能會O筆得唔少...