[操作疑難] 美加 R9 卡平到喊,anyone 海淘?

呢排上新蛋 window-shopping, R9 290 & 290X 劈價劈到媽媽聲, 舉個例: 海鮮舫賣 H 字牌 290X 登 HK$3000, 而新蛋賣 M 字牌 290X 折後未算運費只登 HK$2340...

老老實實, 海淘個障礙真係值畀多 $700?

有冇人可分享下?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

運費 + 保養,計埋可能差不多

運費 + 保養,計埋可能差不多
BenKewell 發表於 2015-1-27 14:52

FedEx / DHL 一定貴,但曾經讀過文章,海運公司收費唔貴。反正都係用海運公司美國倉庫地址呃新蛋(不寄海外)。

教學:
http://www.tompda.com/haitao/tutor/v137.html

US EX 轉運公司最受重用~~
http://www.us-ex.com/ListViewEdit.aspx?ID=17

FedEx / DHL 一定貴,但曾經讀過文章,海運公司收費唔貴。反正都係用海運公司美國倉庫地址呃新蛋(不寄海 ...
Australis 發表於 2015-1-27 15:25

US-EX去拎個度煩... 但呢期甩碌甩得好勁

一早跌晒價啦

大陸京東290係CNY 2000左右

一早跌晒價啦

大陸京東290係CNY 2000左右
大關 發表於 2015-1-27 16:23

即係又係香港唔減only? WTF...

即係又係香港唔減only? WTF...
Rockman27 發表於 2015-1-27 16:24

香港"特別"行政區嘛

全世界得兩個仲唔夠特別

香港"特別"行政區嘛

全世界得兩個仲唔夠特別
大關 發表於 2015-1-27 16:26

真心灰...

回覆 6# Rockman27

要怪就怪代理 抽水抽到咁 所以有時候買野唔怕煩真係京東買好

幫fd買steelseries sensai raw 210 hkd左右,開心使用中,買完佢仲請埋我食lunch $3-40不過只係無保..steelseries hk 本來就一年保,所以算數

有d牌子全球保,唔驚煩的話,係京東買硬件野真係可以平好多好多

PCS+賣咁平架咋?